فصل شکلات داغ و آشپزی خانگی است. با نزدیک شدن به تعطیلات تعطیلات، به طور قابل درک میتوانیم احساس کنیم که بیشتر در این زمان از سال لذت میبریم. وسوسه ها همه جا هستند، و یک بار دیگر کووید-19 در میزهای تعطیلات ما جای گرفته است.
سارا کرک، استاد دانشکده سلامت و عملکرد انسانی و مدیر علمی مؤسسه جمعیت های سالم، در ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری های مزمن تخصص دارد، به ویژه اینکه چگونه محیط ما بر سلامت و عادات غذایی ما تأثیر می گذارد. دال نیوز با دکتر کرک در مورد چند روش صحبت کرد که مردم می توانند با عادات سالم یک ساله با اثرات قرنطینه کووید و خوراکی های تعطیلات مبارزه کنند.دمنوش آویشن
- قانون نصف بشقاب
بیایید صادق باشیم، خرید خواربارفروشی می تواند سخت باشد - به خصوص برای وعده های غذایی بزرگتر که در تعطیلات میل می کنیم. گزینه های زیادی برای غذا وجود دارد و بودجه ما تعیین می کند که چه چیزی بخریم.دکتر کرک راهنمایی هایی در مورد نحوه تقسیم بشقاب هایمان دارد:
او می گوید: «نیمی از بشقاب شما باید نوعی میوه و سبزیجات باشد. "غذاهای گیاهی حرکتی است که ما می دانیم عادات غذایی بهینه را فراهم می کند."از بین بردن طعم سوختگی غذا
دکتر کرک با علم به اینکه محصول می تواند گران باشد، می گوید که بیشتر میوه ها و سبزیجات، از جمله کنسرو شده و منجمد، تا زمانی که بیش از حد فرآوری نشده باشند، خوب هستند.
- ۰۰/۱۰/۲۷